Tyxo.bg counter

Pentru a facilita rularea site-ului, Subwayro.com cere să permititeți descărcarea "cookies" pe computerul dumneavoastră.
Pentru mai multe informații, consultați PROTECȚIA INFORMAŢIILOR PERSONALE.

Informatii Generale

De ce să deveniţi parte din franciza #1* în lume?

De când Fred DeLuca a deschis primul său restaurant de sandwich-uri în anul an 1965 în Connecticut, SUA, SUBWAY® s-a transformat într-o afacere de miliarde.

Reţeaua SUBWAY® oferă posibilităţi excelente de dezvoltare a unei afaceri în franciză, punând la dispoziţie condiţiile şi informaţiile necesare pentru a vă deschide propriul dv. restaurant.

Pe plan global sistemul de franciză al SUBWAY® este preferat datorită următoarelor motive:

• gamă extrem de bogată de sandwich-uri şi salate
• modul simplificat de conducere a afacerii
• reţea puternică de restaurante şi ajutor reciproc
• investiţie iniţială mică

*În 2010, reţeaua a fost declarată franciza #1 în întreaga lume de către prestigioasa revistă "Entrepreneur" în topul "Franciza 500". Este pentru a 17-a oară când SUBWAY® este pe primul loc în acest clasament în ultimii 22 de ani.

Topul "Franciza 500" este cel mai cuprinzător clasament al francizelor din întreaga lume. Acesta studiază şi compară francizele în baza unei liste vaste de criterii, cum ar fi:

• generare de venituri şi stabilitate
• nivel de creştere
• mărimea reţelei
• investiţie iniţială

De-a lungul anilor, aproximativ 70% dintre noile francize sunt cumpărate de către proprietari actuali.


Cum să devin francizor SUBWAY®?

Noi, cei de la Subway Restaurante din România căutăm activ noi parteneri în oraşele mai mari, care să devină parte din istoria de succes a reţelei.

Pasul 1 - studiaţi piaţa
Primul dv. pas este să studiaţi piaţa de francize în Romania. Studiaţi cu atenţie condiţiile şi locaţiile care ar fi convenabile pentru dv. şi potrivite pentru deschiderea unui restaurant. Descărcaţi şi citiţi cu atenţie broşura noastră despre franciză.

Pasul 2 – depuneţi cerere
Dacă aţi citit deja broşura şi aţi studiat piaţa, atunci este timpul să completaţi online cererea noastră. Aceasta nu vă angajează în niciun fel. După ce trimiteţi, noi vom analiza candidatura dv. şi vă vom contacta pentru a stabili data pentru interviu.

Pasul 3 - analizaţi toate detaliile
După ce aţi intrat în legătură cu reprezentanţii noştri, aţi analizat contractul împreună cu avocatul dv. şi v-aţi decis asupra planului financiar, dv. sunteţi gata de a deveni parte din echipa SUBWAY®!