Tyxo.bg counter

Pentru a facilita rularea site-ului, Subwayro.com cere să permititeți descărcarea "cookies" pe computerul dumneavoastră.
Pentru mai multe informații, consultați PROTECȚIA INFORMAŢIILOR PERSONALE.

PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

PROTECȚIA INFORMAŢIILOR PERSONALE

 

Datele dvs cu caracter personal sunt importante pentru SUBWAY® ROMÂNIA. De aceea, am creat o politică privind protecţia cu caracter personal ce cuprinde metodele în care colectăm, utilizăm,dezvăluim, transferăm și păstrăm datele dvs. cu caracter personal, termenii și condițiile de utilizare a datelor dvs cu caracter personal în conformitate cu Directiva 95/46/CE a Parlamentului European, Consiliului din 24 octombrie 1995 și a legii românești nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora numai cu privire la (trebuie adăugat URL dvs) Vă rugăm să acordați timp pentru a vă familiariza cu practicile noastre în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal şi să ne semnalati dacă aveți întrebări.

 

Aceasta este o politică privind protecţia drepturilor personale pentru site-ul nostru. Vă puteți adresa SUBWAY® ROMÂNIA la adresa: Bucuresti, str, Voroneț nr. 18, bl. 22A, ap. 20, Sector 3, 03154 sau pe e-mail: . Vă rugăm să citiţi cu atenție prezenta politică privind protecţia datelor cu caracter personal. Obținând acces la site sau folosind site-ul nostru, ne confirmați că aţi citit, ați înţeles şi sunteți de acord cu termenii şi condiţiile politicii noastre privind protecţia datelor cu caracter personal şi sunteți de acord să colectăm datele dvs cu caracter personal în scopurile menţionate mai jos.

 

INFORMAȚIILE PERSONALE PE CARE LE COLECTĂM

 

Colectăm informații de identificare ale persoanei (Date cu caracter personal), în legătură cu utilizatorii site-ului nostru. Datele de identificare ale persoanei (datele cu caracter personal) sunt datele care identifică sau pot identifica un anumit utilizator final. Folosim aceste informaţii (date cu caracter personal), pentru a vă oferi produsele şi serviciile oferite şi descrise pe site-ul de Internet. Aceste date personale pot include nume,adresă de e-mail și datele de identificare ale utilizatorului, numele domeniului, adresa poștală și numărul de telefon. SUBWAY® ROMÂNIA poate, de asemenea, colecta date demografice precum vârsta dvs, sexul, codul poștal, nivelul de educație, venitul din gospodărie, sistemul de operare, subiectele dvs preferate și dacă sunteți persoană fizică sau juridică. Dacă alegeţi să nu vă înregistrați şi să nu furnizați aceste informaţii, veţi putea utiliza majoritatea site-ului aparținnînd SUBWAY® ROMÂNIA. Din păcate, nu veţi putea accesa zonele care necesită înregistrare.

 

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

 

"Unele secţiuni ale site-ului nostru solicita utilizatorilor să se înregistreze sau să completeze un formular. Informaţiile pe care le colectăm pot include numele, adresa, informaţii de contact (precum e-mail, adresa poştală, numărul de telefon fix sau mobil) şi / sau alte informaţii personale (precum interesul dumneavoastră asupra produsele noastre şi / sau feedback-ul) şi sunt necesare pentru ca dumneavoastră să puteți participa la anumite activităţi, cum ar fi: SUBWAY®, participarea la sondaje sau la alte activități online, comandarea voucherelor SUBWAY®, sau solicitarea de îndrumări pentru o dietă sănătoasă. Informaţiile referitoare la plată folosind card de credit sau de debit pot fi, de asemenea, colectate. Puteți alege să evitați împărtășirea oricăror informaţii cu caracter iar acest lucru nu va afecta semnificativ modul în care utilizați site-ul, însă unele servicii sau caracteristicilinteractive sunt disponibile numai pentru utilizatorii înregistraţi.

 

SCOPURILE UTILIZĂRII INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

 

"Informaţiile colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

 

* Pentru a administra participarea dvs. la competiţii şi / sau la tombole, şi / sau la alte evenimente specificate în formularul de participant, care ne vor permite să vă contactăm dacă sunteţi câștigător;

 

* Pentru a ne permite să vă trimitem anumite informaţii sau materiale, pe care ni le-aţi solicitat, precum cupoane, vouchere, şi / sau altele;

 

* Pentru a vă finaliza comenzile;

 

* Pentru a vă permite să comunicați cu prietenii dumneavostră, de exemplu, pentru a trimite felicitări electronice sau informaţii promoționale, sau să răspundeți e-mailurilor,solicitărilor, etc;

 

* Pentru a ajuta la îmbunătăţirea site-ul şi a serviciile noastre sau pentru a face ca materialele de poe acest site să fie unice.

"Folosim, de asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a dezvolta, livra şi îmbunătăţi produsele,serviciile, materialele şi activitatea noastră de publicitate. * Uneori, putem folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a trimite comunicări importante, precum notificări cu privire la achiziţii şi modificări ale termenilor și condiţiile noastre generale precum şi a politicilor noastre.  *Putem utiliza, de asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri interne, precum auditul, analiza de date şi de cercetare pentru îmbunătăţirea produselor, a serviciilor şi a legăturii cu clienţii SUBWAY® ROMÂNIA. "În unele cazuri, vom folosi informaţii care nu pot identifica persoana pentru a îmbunătăţi grafica și conținutul site-ului nostru şi pentru a spori unele dintre servicii, precum şi experienţa online a utilizatorului. Putem folosi informaţiile în formă sintetică pentru a analiza utilizarea site-urile noastre şi pentru a vă furniza oferte pentru produse, programe şi servicii. "

 

ÎMPĂRTĂȘIREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

 

"Informaţiile cu caracter personal pot fi împărtăşite agenților sau furnizorilor noștri de servicii, care operează pentru şi în numele SUBWAY® ROMÂNIA, în legătură cu activitatea SUBWAY® ROMÂNIA, sau care procesează informaţii suplimentare în scopul colectării acestora, și anume stocarea informaţiilor de către terţi în baze de date securizate sau utilizarea acestora de a anunţa câştigătorii din concursuri şi promoţii organizate de SUBWAY® ROMÂNIA. Toți agenţii şi furnizorii noștri de servicii se angajează în scris, să protejeze informaţiile personale ale utilizatorilor noştri şi să le utilizeze doar în scopurile autorizate de noi. SABUEI ROMÂNIA poate împărtăși informaţii sintetizate despre utilizatorii săi şi le poate asigura furnizorilor de servicii în scopuri de cercetare. Aceste informaţii sintetizate nu identifică persoana şi nu permit contactul personal cu dvs. Putem distribui informaţii cu caracter personal în cadrul SUBWAY® care include DAI, SFAFTBV, alţi parteneri, și restaurantele SUBWAY® independente , cu scopul de a îmbunătăţi ofertele noastre şi de a vă oferi pe cele mai noi, de care credem că aţi putea fi interesat. În cazuri rare ,vă putem oferi şi distribui informaţii cu caracter personal. Aceste cazuri includ: (1) în conformitate cu cerinţele unei proceduri în instanţă, a unei hotărâri judecătorești, sau cu alte cerințe prevăzute de legislaţia romăna în vigoare; (2) în conformitate cu politica noastră de colectare a plăţilor restante; (3)protejarea utilizatorilor de pe site-urile noastre, de abuzuri cu privire la informaţiile acestora; (4) protejarea proprietăţii SUBWAY® ROMÂNIA (inclusiv, dar fără a se limita, în caz de faliment, fuziuni, preluări sau sau schimbarea conducerii, în fiecare caz în care una dintre părţi este SUBWAY® ROMÂNIA);(5) în caz de urgenţă, atunci când securitatea este ameninţată, la discreţia SUBWAY® ROMÂNIA, sau;(6) în alte cazuri, atunci când este necesar să se stabilească, exercite sau protejeze o parte care nu încalcă nicio prevedere. Putem, de asemenea, să divulgăm informaţii despre dvs., dacă vom considera divulgarea necesară în mod rezonabil pentru a forța îndeplinirea termenilor și condițiilor noastre generale sau pentru a proteja activitatea sau utilizatorii.

 

" Informaţiile cu caracter personal furnizate de dvs. sunt considerate proprietatea companiei şi pot fi transferate în mod similar altor active, în cazul în care SUBWAY® ROMÂNIA sau orice sau toate companiile acesteia sau unele dintre unităţile lor de afaceri sunt achiziţionate de către o terţă parte. În plus,periodic, pot fi revizuite registrele serverelor pentru a îmbunătăţi securitatea. În aceste cazuri, datele din registrele serverelor care conţin adresele IP pot fi înaintate autorităţilor însărcinate cu aplicarea legii, în scopul de a ajuta la identificarea şi reţinerea infractorilor.

 

Metode și termeni de stocare a informațiilor

 

Informaţiile personale furnizate de dumneavoastră atunci când utilizați site-ul sunt stocate printr-o metodă şi în conformitate cu termenii şi condiţiile conforme cu cerinţele europene de către salariaţi angajaţi în mod special în acest scop, şi controlul asupra activităţii lor este realizat de un funcționar responsabil cu securitatea. Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe o perioadă necesară pentru a atinge obiectivele menţionate anterior şi pe durata inregistrării dumneavoastră. Angajaţii care vor procesa şi vor controla informaţiile cu caracter personal furnizate de dvs. vor completa și semna o declaraţie de confidenţialitate expresă, care va fi păstrată în arhiva SUBWAY® ROMÂNIA.

 

Cookies şi alte informaţii colectate de site

 

Când vizitaţi site-urile și serviciile SUBWAY® ROMÂNIA, putem colecta informaţii despre software-ul şi tehnologia pe care o utilizaţi. De exemplu, atunci când vizitaţi unul dintre site-urile noastre, vom păstra adresa dvs de IP, în scopul de a şti unde să trimitem informaţiile pe care le-aţi solicitat. Adresa dvs. de IP este adesea asociată cu locaţia dumneavostră fizică, cu furnizorul dvs de Internet, locul de munca, școala, etc.Următoarele informaţii sunt stocate atunci când vizitaţi site-urile noastre: Adresele IP, tipul sistemului de operare, timpul şi durata vizitei dvs., paginile pe care le-ați vizualizat și tipul dvs de browser.

 

În nici un caz nu asociem informaţiile pe care le păstrăm cu alte informaţii, care pot duce la aflarea identităţii dumneavoastră. Am putea analiza informaţiile de pe serverele noastre pentru a îmbunătăţi site-urile şi pentru a personaliza fiecare dintre ele confomr cu necesitățile utilizatorilor noştri. Când vizitaţi unul dintre site-urile noastre sau când folosiți unul din serviciile noastre, putem plasa un fişier text, de asemenea, cunoscut sub denumirea de cookie în directorul browser-ului dvs., pe hard-drive-ul computerului dvs. Cookies sunt informaţii pe care site-ul le trimite computer-ului dvs atunci când vizualizaţi site-ului. Această informaţie permite site-ul să-şi amintească informaţii importante cu privire la preferinţele dumneavoastră şi să vă îmbunătăţească experienţa pe site. Companiile de Internet folosesc cookies pentru multe scopuri diferite.

 

"Folosim cookies pentru a îmbunătăţi vizitele ulterioare. Putem folosi, de asemenea, cookies pentru a contoriza numărul total de vizite pe un anumit serviciu sau site. Putem folosi aceste informaţii în formă sintetizată pentru a afla ce le place utilizatorii noştri şi cum să ne facem site-urile mai bune şi mai convenabile pentru dvs. Puteţi alege să fiți notificat de fiecare dată când un site trimite un cookie către calculatorul dumneavoastră sau puteţi alege să dezactivaţi toate cookies. Puteţi face acest lucru, în setările browser-ului dumneavoastră. Fiecare browser este diferit,trebuie să căutați în meniul AJUTOR al browser-ului pentru a găsi modalitatea corespunzătoare de modificare a acestor setări. Dacă dezactivați complet cookies, nu veți avea acces la multe caracteristici, care fac șederea dvs eficientă pe site-urile noastre. Unele servicii este posibil să nu funcționeze corespunzător.

 

"Site-urile noastre şi unele din serviciile noastre pot utiliza, de asemenea, fragmente de cod, cunoscute sub numele de" web beacons " sau "fișiere GIF transparente" pentru a colecta date sintetizate, precum numărul de vizualizări ale paginii, numărul de oferte promoţionale vizualizate, etc".

 

BANNERE şi linkuri către site-uri terţe

 

Cu excepția serviciilor SUBWAY® ROMANIA de pe alte platforme, această politică de confidențialitate se aplică doar site-urilor și serviciilor SUBWAY® ROMANIA, care indică în mod explicit faptul că această politică se aplică. Această politică nu se referă la site-uri ale terţelor părţi şi nici nu acoperă informaţiile colectate din afara serviciilor SABUEI România. Site-urile noastre pot conține bannere sau se pot referi la site-uri ale căror politici de confidenţialitate pot diferi de această politică de confidenţialitate.

 

Alte site-uri pe care le puteți vizita pot avea propriile lor politici de confidențialitate sau nu au deloc. SUBWAY® ROMANIA nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru daunele de orice natură rezultate din utilizarea site-urilor terțe. "Alte site-uri pe care este posibil să le vizitaţi pot trata în mod diferit și contrar înțelegerii noastre. SUBWAY® ROMANIA nu poate garanta pentru standardele folosite de alte site-uri ce nu au legătură cu prezentul site. SUBWAY® ROMÂNIA nu va fi răspunzătoare pentru materialele, practicile, inclusiv practici de protecție a parolelor ale altor site-uri sau platforme administrate de respectivii terți. În plus, bannere si link-uri către site-uri, precum şi site-urile la care se ajunge urmând respectivele link-uri nu vor însemna o sponsorizare sau aprobare din partea SUBWAY® ROMÂNIA pentru continutul acestor site-uri,practici sau politici.

 

"Vă atragem atenția asupra faptului că politicile site-urilor partenerilor noştri şi / sau terţi pot fi diferite de politicile SUBWAY® România. Trebuie să vizualizaţi şi să citiţi politicile de confidentialitate ale acestor site-uri înainte de a vă înregistra informaţiile dumneavoastră personale.

 

Pe acest site, vom furniza, ocazional , materiale care sunt deținute sub aceeași marcă împreună sau cu sau sponsorizate de un terț. Respectivii terți vor fi identificați în cadrul pormoției sau în material. Respectivii terți pot colecta informații personale, pe care dvs le împărtășiți,în mod voluntarcu aceștia pentru a putea avea acces la materialele respective (promoții, cupoane,etc.) Nu vom fi responsabili pentru colectarea şi gestionarea acestor informaţii cu caracter personal de către terţi. Veţi fi informat, atunci când terții colectează informaţii cu caracter personal, după caz.

 

NOTĂ PENTRU PĂRINȚI

 

"Politica privind protecţia copilului este importantă pentru SUBWAY® ROMÂNIA. Noi nu vom permite cu bună ştiinţă,nimănui sub 13 ani sa ne furnizeze orice informatii personale de identificare. Pentru copii până în 13 ani este necesar să obțină permisiunea expresă a unui părinte sau tutore înainte de a înregistra informaţii personale despre ei înşişi (precum numele, adresa de e-mail şi numărul de telefon) pe Internet. De aceea,luăm ăsuri suplimentare pentru a proteja activitatea online a copiilor prin faptul că nu le solicităm să înregistreze mai mult decât informaţiile minime necesare şi încurajăm copii să folosească porecle în locul numelor lor reale.

 

Copii pot participa în cadrul și pot avea acces la multe dintre serviciile noastre fără a fi nevoiți să înregistreze informații personale care îi pot identifica. Unele dintre caracteristicile noastre interactive pot necesita completarea de către copil a infomațiilor personale. Aceste informații pot includeȘ numele copilului, adresa de e-mail a acestuia sau adresa de e-mail a unuia din părinți sau prieteni. Folosim e-mail-ul copilului pentru a răspunde la o solicitare specifică de a participa la activități precum concursuri, pentru a răspunde la o întrebare pe care ne-au adresat-o sau pentru a-i permite copilului să se aboneze la un buletin informativ. Folosim adresele de e-mail ale părinților pentru a obține consimțământul acestora sau pentru a-i notifica cu privire la activitățile online ale copiilor lor și pentru a le permite să-și dezaboneze copii de la buletinele informative, oferte speciale sau alte activități similare. Copii pot folosi adresele de e-mail ale prietenilor pentru a trimite o felicitare sau un mesaj de tipul "trimite către un prieten".

 

Putem colecta, de asemenea, informaţii suplimentare despre tipul de calculator, sex, codul poștal, țara, etc şi putem pune întrebări suplimentare cu privire la preferinţele lor sub formă de sondaje.

 

Nu dezvăluim sub nicio formă, informaţii personale ale copiilor cu terți care nu se angajează să respecte această politică. Uneori, vom folosi terţi drept contractori pentru organizarea şi finalizarea competițiilor și promoțiilor. În aceste cazuri, obligăm terţi, să utilizeze informaţiile colectate pentru scopul destinat.

 

"Dacă sunteţi interesat să aflați ce informaţii personale am colectat despre copilul dumneavoastră, dacă doriți să ștergem aceste informaţii, dacă doriți să încetăm colectarea de informaţii, în viitor, sau dacă aveţi întrebări legate de practicile şi politicile noastre, ne puteţi contacta la :

 

email:

În atenția: Rumen Radev

TelefonȘ 0728040898

 

SECURITATEA ȘI INTEGRITATEA INFORMAȚIILOR

 Securitate

 

Ne străduim să vă protejăm informaţiile personale utilizând măsuri de securitate fizice, electronice sau procedurale corespunzătoare pentru sensibilitatea informaţiei în controlul nostru. Aceste măsuri includ măsuri de protecţie pentru a proteja informaţiile personale împotriva pierderii sau furtului, precum şi accesul neautorizat, divulgarea, copierea, utilizarea şi modificarea.

 

Noi vă protejăm informaţiile personale pe internet, prin utilizarea practicilor standard . Deşi "securitatea garantată" nu există nici pe Internet nici în afara lui, vom face eforturi comerciale rezonabile pentru ca securitatea și colectarea unor astfel de informaţii să fie consistente în conformitate cu politica noastră de confidenţialitate şi toate legile şi reglementările aplicabile. Menținem garanții fizice, electronice şi procedurale, ca adecvate pentru a proteja informaţiile dvs. personale.

 

În prezent, site-ul nostru utilizeaza o varietate de măsuri de siguranțăi menite să protejeze informaţiile personale ale utilizatorilor, atât în interiorul cât şi în afara SIBV, inclusiv utilizarea mecanismelor de criptare (de exemplu, Secure Socket Layers sau SSL), protecţie cu parolă şi alte măsuri de securitate pentru a ajuta la prevenirea accesului neautorizat la informaţiile personale de identificare. Acest lucru ajută la menţinerea confidenţialităţii, intimității şi integrității tranzacţiilor dumneavoastră, şi ajută la protejarea informaţiilor confidenţiale - cum ar fi numărul cardului de credit, formulare online, şi date financiare privind pierderea, abuzul, interceptarea şi pirateria.

 

"Dacă sunteţi interesat să aflați ce informaţii personale am colectat despre dumneavoastră, dacă dorți să ștergem aceste informaţii, dacă doriți să încetăm colectarea de informaţii, în viitor, sau dacă aveţi întrebări legate de practicile şi politicile noastre, ne puteţi contacta la : .e-mail: Rumen Radev, CătreȘ Funcționar responsabil cu securitatea Rumen Radev telefon: 0728040898

 

"SFERĂ DE SIGURANȚĂ"

 

Toate datele personale colectate pe acest site vor fi păstrate și procesate în SUA sau în orice altă țară în care SABUEI ROMANIA, sucursalele, filialele și agenții săi își desfășoară activitatea Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu transferul informațiilor în afara țării. SUBWAY® ROMANIA în conformitate cu dispozițiile prevăzute în documentul "EU Safe harbour" al Departamentului De Comerț al Statelor Unite în legătură cu colectarea, utilizarea și stocarea de date ale Uniunii Europene. Pentur mai multe informații despre "Sfera de siguranță",vă rugăm să vizitați site-ul Safe harbour al Departamentului De Comerț al Statelor Unite în legătură cu colectarea, utilizarea și stocarea de date ale Uniunii Europene. Oferindu-ne informaţii cu caracter personal, sunteti de acord cu transferul informațiilor în Statele Unite ale Americii, unde vor fi prelucrate şi păstrate, care include, de asemenea utilizarea de cookie-uri, după cum s-a menţionat mai sus.

 

PARTENERI INTERNAȚIONALI

 

VEZI "Controlul şi modificarea informaţiilor"

 

"SUBWAY® ROMÂNIA va stoca şi va menţine informaţii cu caracter personal, în conformitate cu această politică de confidenţialitate. Această politică se poate schimba în viitor, iar schimbarea va fi reflectată aici. Informațiile colectate vor fi utilizate în conformitate cu poliitica relevantă în care au fost colectate. Dacă informațiile colectate trebuie să fie utilizate în scopuri altele decât cele specificate în această politică, utilizatorii vor fi notificați într-un e-mail. Utilizatorii vor avea dreptul de a interzice ca informațiile să fie folosite.

 

CONTACTAȚI-NE

 

"Vrem să ne asigurăm că informaţiile pe care le ţinem sunt la zi. Prin urmare, ori de câte ori credeți că informaţiile dvs. ar trebui să fie actualizate, ne puteți contacta la adresa de e-mail: . Înainte de a vă permite să vă actualizaţi informaţiile, vom lua măsurile necesare pentru a vă verifica identitatea.

"Daca aveti intrebari, cereri, reclamaţii, etc, vă rog să contactati imediat responsabilul nostru de confidenţialitate la 0728040898; prin e-mail la: , sau prin mail la adresa:

 

SUBWAY ROMANIA

ATENȚIE: Baucurești, str. Voronet 18, bl.22A, ap.20, Sector 3

 

Ultima actualizare: 28.03.2012