Tyxo.bg counter

Pentru a facilita rularea site-ului, Subwayro.com cere să permititeți descărcarea "cookies" pe computerul dumneavoastră.
Pentru mai multe informații, consultați PROTECȚIA INFORMAŢIILOR PERSONALE.

Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare

ATENȚIE: Vă rugăm să citiți termenii și condițiile înainte de a utiliza acest site.

SABUEI ROMANIA LTD operează și găzduiește website-ul www.subwayro.com ( “Site”) pe servere din Bulgaria.

Prin folosirea acestui site, inclusiv toate serviciile furnizate în, sau prin intermediul acestui site, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare ai acestuia. DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD ȘI NU ACCEPTAȚI ACEȘTI TERMENI, NU TREBUIE SĂ UTILIZAȚI ACEST SITE.


SABUEI ROMÂNIA SRL are dreptul să dezvolte şi să opereze o reţea de franciză sub marca SUBWAY, în industria restaurantelor de tip fast-food, în București și județul Ilfov, România, în baza unui contract semnat cu Subway International B.V.


SABUEI ROMÂNIA îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral termenii de utilizare ai acestui site la alegerea sa. O modificare a termenilor de utilizare poate fi efectuară în orice moment, având în vedere că obligaţia dumneavoastră este de a urmări termenii şi condițiile curente.


Oricare şi toate materialele de pe site, inclusiv, dar fără a se limita la fotografii, ilustraţii, desene, pictograme, text, conţinut audio şi video ( denumite colectiv "Materiale"), precum şi orice și toate drepturile de proprietate intelectuală sunt deţinute, administrate, controlate sau autorizate de către Doctor's Associates Inc. ("DAI") şi / sau de Subway Franchisee Advertising Fund Trust, BV ("SFAFTBV") sau de alte persoane sau entităţi, şi sunt protejate de legea dreptului de autor. Puteţi folosi materialele de pe site pentru uz personal, non-comercial, dar nu puteți modifica sau reproduce materialele.


Conţinutul site-ului nu poate fi copiat, descărcat, încărcat, reprodus, republicat, şters, modificat, transmis în mod repetat, afișat, distribuit, utilizat în afara scopului de navigare normală pe site sau utilizat pentru a crea opere derivate sau de executare în mod clar fără permisiunea scrisă a DAI sau a titularilor drepturilor de autor. Toate alte drepturi rezervate.


Numele, mărcile comerciale, denumirile comerciale, logo-uri comerciale şi produsele incluse pe acest site sunt protejate în Statele Unite şi în întreaga lume şi nu pot fi folosite în scopuri publicitare şi de publicitate sau ca link-uri de afişare, sau permisiunea din partea DAI şi / sau a deţinătorilor respectivi cu excepţia cazului în care DAI şi / sau proprietarii declarați își dau acordul în mod clar prin permisiune scrisă.

Sunteţi singurul responsabil pentru orice material postat, distribuit prin intermediul poştei electronice, sau în orice alt mod transmis prin intermediul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la text, fotografii, caricaturi, ilustraţii, desene, pictograme, articole, conţinut audio şi video.

 

SABUEI ROMÂNIA nu controlează materialele utilizatorului, care sunt afișate sau transmise în alt mod prin intermediul acestui site şi SABUEI ROMÂNIA nu garantează acurateţea, integritatea sau calitatea acestor materiale. Toate comunicările cu SABUEI ROMÂNIA prin e-mail, materiale încărcate pe acest site, etc., cu excepţia informaţiilor cu caracter personal aşa cum sunt definite pe site-ul nostru şi în conformitate cu legislaţia locală şi europeană în vigoare privind protecţia datelor cu caracter personal, vor fi considerate neconfidenţiale şi pot fi libere de a fi reproduse, utilizate, dezvăluite şi distribuite fără limitare.

 

Vom avea libertatea de a folosi orice şi toate ideile, conceptele, expresiile, know-how-ul sau tehnicile cuprinse în aceste informaţii pentru orice şi toate scopurile, inclusiv, dar fără a se limita la dezvoltarea, producţia şi comercializarea produselor care conţin aceste informaţii.

 

RESPONSABILITĂȚILE UTILIZATORULUI

 

"Sunteţi de acord să nu luați următoarele măsuri în timpul vizitei dvs. sau să utilizați serviciile furnizate pe sau prin intermediul site-ului:

 • să limitați sau să împiedicați alţi utilizatori să folosească şi să se bucure de site;
 • să pretindeți că sunteți altă persoană, entitate, sau reprezentant al unei entităţi, sau să demonstrați în mod fals sau în alt mod incorect relațiile profesionale sau de altă natură cu o persoană fizică sau juridică, inclusiv să nu pretindeți că sunteţi angajat sau agent al SABUEI ROMANIA sau al restaurantului SUBWAY®;"
 • "să afișați sau să transmiteți informaţii ilegale, ofensatoare, ameninţătoare, defăimătoare, obscene, vulgare, pornografice, profanatoare sau sugestive, de orice fel, sau informaţii ce includ date cu privire la orientarea sexuală, rasă, religie, etc. precum şi orice imagini sau alte materiale ce afişează nuditate; 
 • să trimiteți sau să transmiteți comentarii care conţin limbaj abuziv sau ofensator sau să participați la activităţi distructive pe Internet ... ; " 
 • "să postați sau să transmiteți informaţii sau software care conține viruși sau alte tipuri de malware; 
 • să afișați sau să transmiteți, să promovați reclame, e-mailuri nesolicitate, spam, scrisori în lanț, sau alte tehnici pentru a atrage clienţii către sau prin intermediul site-ului, cu excepţia cazului permis de politica acestui site; 
 • să afișați, încărcați, sau să transferați informaţii sau alte materiale, cu intenţia de a comite o fraudă sau de a încălca drepturile altora, inclusiv materiale care încalcă drepturile la confidențialitate sau de publicitate şi să nu încălcați drepturile de autor, mărcile comerciale sau alte drepturi, dacă nu obţineți permisiunea proprietarului sau dobândiți dreptul respectiv; "
 • "să trimiteți sau să transmiteți conţinut, care promovează sau oferă instrucţiuni privind modul de a comite acte ilicite, în special, de hacking sau de distribuţie a software-ului contrafăcut; 
 • să convingeți alţi utilizatori să se alăture sau să ofere contribuţii financiare serviciilor online sau altor organizaţii,să nu convingeți utilizatorii să participe ilegal la scheme sau activităţi, sau de a comite o fraudă în comun cu alţi utilizatori; "
 • " să vă angajați în activităţi care încalcă legea, inclusiv, dar fără a se limita la legi locale, de stat, regionale, naţionale sau internaţionale, legile privind controlul exporturilor, sau orice alte prevederi legale promulgate de către o autoritate regională sau guvernamentală; 
 • să accesați parolele protejate, să vizitaţi secţiunile protejate sau care nu sunt publice ale site-ului, fără autorizaţie; 
 • să copiați, să distribuiți şi să reproduceți, prin orice metodă, materialele acestui site sau orice parte a acestuia; 
 • " să utilizați site-ul precum și orice și toate serviciile furnizate prin intermediul site-ului de a colecta informaţii personale despre utilizatorii site-ului, comportamentul acestora, sau orice alte activități care încalcă Politica privind confidenţialitate publicată pe site-ul nostru. SABUEI ROMÂNIA poate, la alegerea sa, să întreprindă orice și toate măsurile pe care le consideră necesare, inclusiv, dar fără a se limita la încetarea accesului la site, în cazul în care SABUEI ROMÂNIA consideră că materialele sau comportamentul utilizatorului nu respectă prezenții și condiții sau pot duce la tragerea la răspundere a SABUEI ROMÂNIA, a partenerilor,furnizorilor sau a altor utilizatori. SABUEI ROMÂNIA nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau față de orice terț, ca urmare a acestor încetării sau modificări. Procedura prevăzută în Condiţiile Generale de Utilizare se aplică încetărilor sau modificărilor menționate. " 

 

LEGĂTURI CĂTRE ALTE SITE-URI

 

"Pentru confortul dumneavoastră , SABUEI ROMÂNIA poate furniza pe acest site link-uri pentru alte site-uri, care nu sunt administrate sau controlate exclusiv de SABUEI ROMÂNIA. Dacă utilizaţi aceste link-uri, veţi părăsi acest site. Vă rugăm, reţineţi că aceste site-uri nu sunt deţinute de SABUEI ROMÂNIA şi informaţiile se pot schimba fără ştirea SABUEI ROMÂNIA. Materialele către care duc linkurile şi conţinutul acestora nu vor fi asociate cu SABUEI ROMÂNIA, în niciun fel. SABUEI ROMÂNIA nu va încerca să verifice autenticitatea sau acurateţea site-urilor sau a materialelor terțe și nu va vi responsabilă pentru și nici nu va oferi garanţii pentru acestea. Dacă decideţi să accesaţi un site terț către care duce un link din acest site, veţi face acest lucru pe propriul risc. Dacă SABUEI ROMÂNIA sprijină o anumită organizaţie, vom afişa în mod clar acordul nostru la fiecare link către respectiva organizaţie. "

 

"Datele cu caracter personal" înseamnă informaţii definite ca atare în Directiva 95/46/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind protecţia datelor cu caracter personal sau a informaţiile considerate personal de orice altă lege sau regulament referitor la informaţii. Protejăm datele personale ale clienţilor noştri şi tratăm utilizatorii acestui site, în acelaşi mod. Actuala politică explică metoda de prelucrare a informaţiilor cu privire la vizitatorii site-ului. Politica noastră cu privire la utilizarea informaţiilor dumneavoastră personale este prezentată în detaliu pe site-ul nostru. Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor oferite de sau prin intermediul acestui site, sunteţi de acord să absolviți SABUEI ROMÂNIA de orice pretenții sau răspunderi legate de colectarea, utilizarea sau divulgarea de informaţii, în conformitate cu politica de protecţie a datelor cu caracter personal.

 

În conformitate cu Directiva Europeană privind protecţia datelor cu caracter personal, SABUEI ROMÂNIA oferă utilizatorilor, după completarea datelor cu caracter personal în formularul electronic special, posibilitatea de a-şi da sau nu consimţământul la prelucrarea datelor lor cu caracter personal în ceea ce priveşte promovarea vânzărilor .

 

MINORI ȘI COPII SUB VÂRSTA LEGALĂ

 

"Copiii sub vârsta legală și minorii nu pot participa la anumite activităţi de pe acest site sau pot participa numai dacă sunt însoţiţi de un părinte sau de tutorele lor legal. În diferite locaţii de pe acest site, cerem utilizatorilor să specifice vârsta sau data naşterii. SABUEI ROMÂNIA se bazează pe onestitate utilizatorilor atunci când aceștia răspund la întrebări. Dacă un utilizator nu specifică vârsta, nu avem niciun mijloc de a verifica vârsta sa reală ținând seama de politica noastră de confidenţialitate online. Dacă sunteţi părintele sau tutore legal, care permite copilului sub vârsta legală sau minor,al cărui tutore legal sunteți, de a utiliza acest site, sunteţi de acord să vă asumați întreaga responsabilitate a: (a) comportamentului online al copilului; (b) supravegherii şi controlului asupra copilului atunci când acesta utilizează serviciile; (c) consecinţelor utilizării serviciilor de către copii. Sunteţi responsabil pentru toate acţiunile copilului. În cazul în care copilul are 18 ani sau mai mult, dar este minor din punct de vedere al legislaţiei din ţara dumneavoastră, sunteți în continuare responsabil pentru acţiunile lor până acesta devine major, conform legii. "

 

ÎNAINTAREA MATERIALELOR, IDEILOR, ETC.

 

Deși SABUEI ROMÂNIA este încântat să afle opinia utilizatorilor şi așteaptă feedback-ul dumneavoastră cu privire la programele şi serviciile noastre, politicile SABUEI Romania nu ne permit să acceptăm sau să revizuim idei creative, propuneri sau materiale decât cele care sunt solicitate în mod explicit de către noi. Scopul acestei politici este de a evita posibilitatea unei viitoare neînţelegeri în cazul în care proiectele dezvoltate de angajaţii sau agenții SABUEI Româna pot semăna cu lucrări de creație prezentate de către utilizatori. Prin urmare, deşi SABUEI ROMÂNIA apreciază opinia dumneavoastră, va trebui să vă cerem să nu ne prezentați niciun material original, creativ, dacă nu vă vom solicităm în mod explicit. Indiferent dacă trimiteţi răspunsuri la un concurs sau propuneri creative, idei, concepte, note sau alte materiale, dacă trimiteţi date specifice, care nu sunt solicitate de SABUEI ROMÂNIA (denumite colectiv "Comentarii"), acestea vor fi considerate neconfidenţiale, nedeținute, iar noi nu trebuie să respectăm nicio restricţie privind reproducerea, utilizarea, disponibilitatea şi distribuirea acestor informaţii către terţi.

 

"SABUEI ROMANIA va avea libertatea de a folosi orice şi toate ideile, conceptele, expresiile, know-how-ul sau tehnicile cuprinse în comentarii pentru orice şi toate scopurile, inclusiv, dar fără a se limita la dezvoltarea, producţia şi comercializarea produselor care conţin aceste informaţii. DACĂ COMENTARII DUMNEAVOASTRĂ CONȚIN INFORMAȚII referitoare la drepturile de autor, îi oferiți SUBWAY ROMANIA o licenţă irevocabilă, la nivel mondial şi nelimitată de a utiliza comentariile dvs. Dacă aceste comentarii sunt folosite, nu aveţi dreptul de a primi nicio compensație,credit, declarație sau plată. Renunțați la toate drepturile morale pe care le puteţi avea asupra respectivelor comentarii. Drepturile de autor sau drepturile conexe ce decurg din utilizarea respectivelor comentariilor sunt proprietatea SABUEI ROMÂNIA. Dacă utilizarea respectivelor comentarii va fi invocată de către terța parte, în instanţă, împotriva SABUEI ROMANIA şi/sau litigiul este cauzat de utilizarea respectivă, vă angajaţi să despăgubiți SFAFT şi DAI pentru toate costurile, daunele,cheltuielile de judecată, onorariile avocaților, care pot fi suportate de SABUEI ROMANIA ca rezultat al utilizării respectivelor comentarii".

 

GARANȚII

 

Acest site inclusiv informaţiile, produsele, serviciile sau materialele, care sunt disponibile pe acest site, sau care sunt accesibile prin intermediul acestui site sunt oferite "CA ATARE". ÎN LIMITELE MAXIME PERMISE DE LEGE, SABUEI ROMANIA neagă în mod expres orice şi toate garanţiile explicite sau implicite, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANŢII de conformitate, POTRIVITE PENTRU UN ANUMIT SCOP, sau de protecţie a titlului. În plus, nici SFAFT, nici DAI nu oferă garanţie cu privire la acurateţea sau la completarea informațiilor de pe acest site,SABUEI ROMÂNIA poate modifica informaţiile existente pe acest site, inclusiv informaţii despre produse, servicii şi preţuri, specificate pe site, în orice moment şi fără notificare prealabilă a utilizatorilor acestui site. Informaţiile de pe acest site sunt actualizate periodic și este posibil să nu fie actualizate la momentul vizitei dvs. sau pot conține greșeli. SABUEI ROMANIA nu garantează că site-ul îndeplinește cerințele dvs., că informaţiile sunt în mod continuu actualizate,la timp, sigure sau fără greșeli,că mesajele sau cererile dvs. vor fi satisfăcute,că erorile vor fi corectate sau că acest site este lipsit de viruși sau de alte componente dăunătoare.

 

SABUEI ROMANIA nu va fi responsabil pentru bunurile și serviciile achiziționate prin intermediul acestui site sau pentru plățile efectuate prin intermediul site-ului. SABUEI ROMANIA nu va fi responsabil pentru nicio daună,inclusiv,dar fără a se limita direct,indirect,incidental, daune exemplare și pierderi (inclusiv fără a se limita la pierderi de profit, pierderi de date sau întreruperea afacerii) ce decurge din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau rezultatele utilizării acestui site, asociat cu acest site sau cu materialele și informațiile cuprinse în parte sau în totalitate pe site, produse și servicii oferite pe acest site sau pe site-uri asociate cu acest site, fie prin garanție, contract, prejudiciu sau alte teorii de răspundere, chiar dacă este avertizat de posibilitatea unei astfel de daune.

 

"În niciun caz SABUEI ROMANIA, furnizorii săi sau alte părți participante la crearea, producerea sau livrarea acestui site nu vor fi responsabili pentru dvs., pentru orice și toate acţiunile dvs. sau lipsa de acțiuni pe baza informațiilor disponibile pe acest site. Unele ţări nu permit excluderea sau limitarea daunelor accidentale sau consecutive, prin urmare limitarea de răspundere mai sus menționată nu vi se va aplica.

 

"Noi respectăm drepturile altora de proprietate intelectuală şi cerem utilizatorilor să facă același lucru. Dacă consideraţi că munca dumneavoastră a fost copiată într-un mod, care constituie o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm, să prezentați următoarele informaţii la biroul nostru de drepturi de autor: • Adresa dvs., numărul de telefon şi adresa de e-mail;

 

 • Descrierea drepturilor de autor care credeţi că au fost încălcate; 
 • Descrierea situaţiilor şi materialelor afectate de încălcare; 
 • O declaraţie dată de dvs. în care declaraţi că aveţi motive să credeţi că utilizarea în cauză nu a fost autorizată de către dvs., de către titularul drepturilor de autor, de reprezentantul său autorizat sau de lege; 
 • semnătura electronică sau fizică a persoanei autorizate să acţioneze în numele titularului dreptului de autor, şi 
 • O declaraţie dată de dvs. prin care, sub pedeapsa de sperjur,declarați că informaţiile din raport sunt corecte şi că sunteţi deţinătorul drepturilor de autor sau autorizat să acţionați în numele titularului dreptului de autor. 

 

"PROTOCOL IP ADRESE ȘI REGISTRE WEB

 

Serverele acestui site web colectează în mod automat adresele Internet Protocol (IP) şi înregistrează datele vizitatorilor. Adresa dumneavoastră IP este un număr de identificare care este atribuit automat calculatorului dumneavoastră de către furnizorul de servicii de Internet (ISP). Acest număr este identificat şi înregistrat în mod automat fişierele noastre de jurnal al serverului ori de câte ori vizitaţi site-ul, împreună cu durata dumneavoastră de vizită şi pagina (paginile) pe care le-aţi vizitat. Aceste informaţii sunt colectate doar într-o formă sintetizată şi nu conţin nicio informaţie personală. Folosim adresa dvs. de IP, si adresele IP ale tuturor utilizatorilor,în scopul de a calcula nivelul de utilizare al site-ului, ajutând la probleme de diagnostic cu serverele site-ului, şi cu administrarea site-ului. Colectarea adreselor IP este o practică standard pe Internet şi se face în mod automat de multe site-uri. În plus faţă de utilizarea de informaţii non-personale, de adrese IP descrise mai sus, de asemenea putem înregistra adresa dvs. de IP în scopul de a preveni frauda

 

PROTECȚIA INFORMAŢIILOR PERSONALE

 

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt importante pentru SABUEI ROMANIA. De aceea, am creat o politică privind protecția datelor cu caracter personal,care cuprinde metodele în care colectăm, utilizăm,dezvăluim,transferăm și păstrăm datele, termenii și scopurile de utilizare a datelor dumneavoastră personale. Vă rugăm să acordați puțin timp pentru a vă familiariza cu practicile noastre în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal şi să ne anunțați dacă aveți întrebări.

 

Aceasta este o politică de protecţie a datelor cu caracter personal pentru site-ul nostru. Vă puteți adresa SABUEI ROMANIA la adresa : București, str. Voroneț nr. 18, bl. 22A, ap. 20, Sector 3, 03154 sau pe e-mail: . Vă rugăm să citiţi cu atenție prezenta politică privind protecţia datelor cu caracter personal. Obținând acces la,sau folosind site-ul nostru, confirmați că aţi citit,ați înţeles şi sunteți de acord cu termenii şi condiţiile politicii noastre privind protecţia datelor personale şi sunteți de acord să colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile menţionate mai jos.

 

Ce informaţii personale colectăm

 

Colectăm informații care identifică persoana (Date cu caracter personal), în legătură cu utilizatorii site-ului nostru. Informațiile care identifică persoana (date cu caracter personal) sunt datele care identifică sau pot identifica un anumit utilizator final. Folosim aceste informaţii (date cu caracter personal), pentru a vă furniza produsele şi serviciile oferite şi descrise pe site-ul de Internet. Aceste date personale pot include nume,adresa de e-mail și datele de identificare a utilizatorului, denumirea domeniului, adresa poștală și numărul de telefon. SABUEI ROMANIA poate colecta, de asemenea, date demografice precum vârsta, sexul, codul poștal, nivelul de educație, venitul gospodăriei, sistemul de operare, subiectele preferate și dacă sunteți persoană privată sau corporație. Dacă alegeţi să nu vă înregistrați şi să nu furnizați aceste informaţii, veţi putea utiliza cea mai mare parte din site-ul SABUEI ROMÂNIA. Din nefericire, nu veţi putea accesa zonele care necesită înregistrarea.

 

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

 

"Unele secţiuni ale site-urile nostru solicită utilizatorilor să se înregistreze sau să completeze un formular. Informaţiile pe care le colectăm pot include nume, adresă, informaţii de contact (cum ar fi e-mail, adresa poştală, numărul de telefon fix sau mobil) şi / sau alte informaţii personale (precum interesul dumneavoastră asupra produsele noastre şi / sau feedback-ul dumneavoastră) şi sunt necesare pentru ca dumneavoastră să puteți participați la anumite activităţi, precum: SUBWAY ®, participarea la sondaje sau la alte activități online, comanda voucherelor SUBWAY®, sau solicitarea de sfaturi cu privire la o dietă sănătoasă. Informaţiile referitoare la plată folosind card de credit sau de debit pot fi, de asemenea, colectate. Puteți alege să evitați împărtășirea oricăror informații personale,iar acest lucru nu va afecta în mod semnificativ modul în care utilizați site-ul, însă unele serviciile sau caracteristici interactive sunt disponibile numai pentru utilizatorii înregistraţi. “

 

"Putem colecta din partea dumneavoastră informaţii limitate privind terții, inclusiv, dar fără a se limita la nume şi adrese de e-mail."

 

SCOPUL UTILIZĂRII INFORMAȚIILOR PERSONALE

"Informaţiile sunt colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:


* Pentru a administra participarea dvs. la competiţii şi / sau la tombole, şi / sau la alte evenimente specificate în formularul de participant, care ne vor permite să vă contactăm dacă sunteţi câștigător;

* Pentru a ne permite să vă trimitem anumite informaţii sau materiale, pe care ni le-aţi solicitat, precum cupoane, vouchere, şi / sau altele; * Pentru a vă finaliza comenzile;

* Pentru a vă permite să comunicați cu prietenii dumneavoastră, de exemplu, să trimiteți felicitări electronice sau informaţii cu caracter promoţional, sau să răspundeți email-urilor,solicitărilor, etc.;

* Pentru a ajuta la îmbunătăţirea site-ul şi a serviciile noastre sau pentru a face conţinutul site-ului să fie unic. ”

 

"Folosim, de asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a dezvolta, livra şi îmbunătăţi produsele, serviciile, conţinutul şi activitatea noastră de publicitate. * Uneori, putem folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a trimite comunicări importante, precum notificări cu privire la achiziţii şi modificări ale termenelor și condițiilor noastre generale, precum şi a politicilor noastre. Având în vedere faptul că aceste informaţii sunt importante pentru relaţia dumneavoastră cu SABUEI ROMÂNIA, nu vă puteți dezabona de la primirea acestor notificări. *Putem utiliza, de asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri interne, precum auditul, analiza datelor şi de cercetare pentru îmbunătăţirea produselor, serviciilor şi a legăturii cu clienţii SABUEI România. “

 

"În unele cazuri, vom folosi informaţii care nu pot identifica persoana, pentru a îmbunătăţi prezentarea grafică ți cuprinsul site-ului nostru şi pentru a spori unele servicii, precum şi experienţa online a dumneavoastră,în general. Putem folosi informaţiile în formă sintetică pentru a analiza utilizarea site-urile noastre şi pentru a vă furniza oferte pentru produse, programe şi servicii. "

 

ÎMPĂRTĂȘIREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

 

"Informaţiile personale pot fi împărtăşite agenților sau furnizorilor noștri de servicii, care operează pentru şi în numele SABUEI ROMÂNIA, în legătură cu activitatea SABUEI ROMÂNIA, sau care procesează suplimentar informaţiile în scopul colectării acestora, și anume păstrarea informaţiilor de către terţi în baze de date securizate sau utilizarea acestora pentru a anunţa câştigătorii din cadrul concursurilor şi promoţiilor organizate de SABUEI ROMÂNIA. Toți agenţii şi furnizorii noștri de servicii se angajează în scris, să protejeze informaţiile personale ale utilizatorilor noştri şi să le utilizeze doar în scopurile autorizate de noi. SABUEI ROMÂNIA poate împărtăși informaţii sintetizate despre utilizatorii săi şi le poate pune la dispoziția furnizorilor de servicii în scopuri de cercetare. Aceste informaţii sintetizate nu identifică persoana şi nu permit contactul personal cu dumneavoastră. “

 

Putem distribui informaţii cu caracter personal în cadrul SUBWAY® care include DAI, SFAFTBV, alţi parteneri, și restaurantele SUBWAY ®independente, cu scopul de a îmbunătăţi ofertele şi de a vă pune la dispoziție unele noi,de care credem că aţi putea fi interesat. În cazuri rare ,vă putem furniza și distribui informaţii cu caracter personal. Aceste cazuri includ: (1) în conformitate cu cerinţele unei proceduri în instanţă, prin hotărâre judecătorească, sau alte cerințe prevăzute de legislaţia bulgară în vigoare; (2) în conformitate cu politica noastră de colectare a debitelor restante; (3)protejarea utilizatorilor de pe site-urile noastre, de abuzuri cu privire la informaţiile acestora; (4) protejarea proprietăţii SABUEI ROMÂNIA (inclusiv,dar fără a se limita la cazuri de faliment, fuziuni, buy-outs, sau schimbări ale conducerii în care una dintre părţi este SABUEI ROMÂNIA);(5) în caz de urgenţă, atunci când securitatea este ameninţată, la discreţia SABUEI ROMÂNIA, sau;(6) în alte cazuri, atunci când este necesar să se stabilească, exercite sau protejeze o parte care nu încalcă nicio prevedere. Putem, de asemenea, să divulgăm informaţii despre dumneavoastră, dacă vom considera că această divulgare este necesară în mod rezonabil pentru a forța îndeplinirea termenilor și condițiilor noastre generale sau pentru a proteja activitatea sau utilizatorii. "

 

Informaţiile cu caracter personal furnizate de dumneavoastră sunt considerate proprietatea companiei şi pot fi transferate în mod similar altor active, în cazul în care SABUEI ROMÂNIA sau oricare sau toate companiile acesteia sau o parte din unităţile lor de afaceri sunt achiziţionate de un terț. În plus,periodic, registrele de server pot fi revizuite pentru a îmbunătăţi securitatea. În aceste cazuri, datele din registrele de server care conţin adresele IP-urilor pot fi înaintate autorităţilor însărcinate cu aplicarea legii, în scopul de a ajuta la identificarea şi reţinerea infractorilor.

 

Metode și termeni de păstrare a informațiilor

 

Informaţiile personale furnizate de dumneavoastră când folosiți site-ul nostru, sunt stocate într-un mod şi în conformitate cu termenii şi condiţiile care respectă cerinţele europene, de către angajaţi contractați în mod special în acest scop, şi controlul asupra activităţii lor se realizează de către un funcționar responsabil cu securitatea. Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe o perioadă necesară pentru a atinge obiectivele menţionate anterior şi pee durata înregistrării dumneavoastră. Angajaţii care vor procesa şi vor controla informaţiile cu caracter personal furnizate de dumneavoastră vor completa și semna o declaraţie de confidențialitate expresă, care va fi păstrată în arhiva SABUEI ROMÂNIA.

 

Cookies şi alte informaţii colectate de site

 

Când vizitaţi site-urile și serviciile SABUEI ROMÂNIA, putem colecta informaţii despre software-ul şi tehnologia pe care dumneavoastră o utilizaţi. De exemplu, atunci când vizitaţi unul dintre site-urile noastre, vom păstra adresa dvs. de IP, în scopul de a şti unde să trimitem informaţiile pe care le-aţi solicitat. Adresa dumneavoastră de IP este adesea asociată cu locaţia dumneavoastră fizică, cu furnizorul dumneavoastră de Internet, locul de munca, școala dumneavoastră, etc. Următoarele informaţii sunt stocate atunci când vizitaţi site-urile noastre: Adresele IP, tipul sistemului de operare, timpul şi durata vizitei dumneavoastră, paginile pe care le-ați vizualizat și tipul dumneavoastră de browser.

 

În nici un caz nu asociem informaţiile pe care le păstrăm cu alte informaţii, care pot duce la descoperirea identităţii dumneavoastră. Putem analiza informaţiile din serverele noastre pentru a îmbunătăţi site-urile şi pentru a personaliza fiecare dintre ele conform necesităților utilizatorilor noştri. Atunci când vizitaţi unul dintre site-urile noastre sau folosiți unul dintre serviciile noastre, putem amplasăm un fişier text, de asemenea, cunoscut și sub denumirea de cookie în directorul browser-ului dumneavoastră, pe hard-drive-ul computerului dumneavoastră. Cookies sunt informaţii pe care site-ul le trimite computer-ului dumneavoastră atunci când vizualizaţi site-ului. Această informaţie permite site-ul să țină minte informaţii importante cu privire la preferinţele dumneavoastră şi să vă îmbunătăţească experienţa pe site. Companiile de Internet folosesc cookies pentru mai multe scopuri diverse.

 

"Folosim cookies pentru a vă îmbunătăţi vizitele viitoare. Putem folosi, de asemenea, cookies pentru a contoriza numărul total de vizite pe un serviciu sau site anume. Putem folosi aceste informaţii în formă sintetizată pentru a afla ce le place utilizatorii noştri şi cum să ne facem site-urile e mai bune şi mai convenabilă pentru dumneavoastră. Puteţi alege să fiți notificat de fiecare dată când un site trimite un cookie către calculatorul dumneavoastră sau puteţi alege să dezactivaţi toate cookies. Puteţi face acest lucru, în setările browser-ului dumneavoastră. Fiecare browser este diferit,trebuie să căutați în meniul AJUTOR pentru a găsi modalitatea corespunzătoare de modificare a acestor setări. Dacă dezactivați complet cookies, nu veți avea acces la multe caracteristici, care fac șederea dumneavoastră eficientă pe site-urile noastre. Unele servicii este posibil să nu funcționeze în mod corespunzător. “

 

"Site-urile şi unele din serviciile noastre pot utiliza, de asemenea, fragmente de cod, cunoscute sub numele de" web beacons " sau " fișiere GIF transparente" pentru a colecta date sintetizate,precum numărul de vizualizări pe pagină, numărul de oferte promoţionale vizualizate, etc."

 

BANNERE şi linkuri către site-uri terţe

 

Cu excepția serviciilor SABUEI ROMANIA de pe alte platforme, prezenta politică de confidențialitate se aplică doar site-urilor și serviciilor SABUEI ROMANIA, care indică în mod explicit că această politică se aplică. Această politică nu acoperă site-uri le terţe părţi şi nici nu acoperă informaţiile colectate din afara serviciilor SABUEI România. Site-urile noastre pot conține bannere sau se pot referi la site-uri ale căror politici de confidenţialitate pot diferi de prezenta politică de confidenţialitate. Alte site-uri pe care le puteți vizita pot avea propriile lor politici de confidențialitate sau pot să nu aibă astfel de politici. SABUEI ROMANIA nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru daune de orice natură rezultate din utilizarea site-urilor terțe.

 

"Alte site-uri pe care este posibil să le vizitaţi pot trata în mod diferit această politică şi contrar înţelegerii noastre. SABUEI ROMANIA nu poate garanta pentru standardele folosite de alte site-uri ce nu au legătură cu acest site. SABUEI ROMANIA nu va fi răspunzătoare pentru conținuturile, practicile, inclusiv practicile de protecție a parolelor ale altor site-uri sau platforme administrate de terții menționați mai sus. În plus, bannere si linkurile către site-uri, precum şi site-urile la care se ajunge urmând respectivele linkuri nu vor însemna o sponsorizare sau aprobare din partea SABUEI ROMÂNIA cu privire la conținutul acestor site-uri, practici sau politici. “

 

"Vă rugăm, să reţineţi că politicile partenerilor noştri şi / sau site-uri a terţilor pot diferi de politicile SABUEI România. Trebuie să vizualizaţi şi să citiţi politicile de confidențialitate ale acestor site-uri înainte de a vă înregistra informaţiile dumneavoastră personale. “

 

Pe acest site, vom furniza ,ocazional, materiale care sunt deținute sub aceeași marcă cu sau sponsorizate de terți. Respectivii terți vor fi identificați în cadrul promoției sau în material. Respectivii terţi pot colecta informații personale, pe care dumneavoastră le împărtășiți în mod voluntar cu aceștia pentru a putea avea acces la materialele respective (promoții, cupoane,etc.) Nu vom fi responsabili pentru colectarea şi gestionarea acestor informaţii cu caracter personal de către terţi. Veţi fi informat, atunci când terţii colectează informaţii cu caracter personal, după caz.

 

NOTĂ CĂTRE PĂRINȚI

 

"Politica privind protecţia copilului este importantă pentru SABUEI ROMÂNIA. Prin urmare, vom lua măsuri suplimentare pentru a proteja activitatea online a copiilor prin faptul că nu le solicităm acestora să înregistreze mai mult decât informaţiile minime necesare şi încurajăm copii să folosească porecle în loc de numele lor reale. “

 

"Folosim adresele de e-mail ale părinţilor pentru a-i notifica cu privire la activităţile online ale copiilor lor şi pentru a le permite să-și dezaboneze copii de la buletinele informative şi ofertele speciale. Putem colecta, de asemenea, informaţii suplimentare cu privire la tipul de calculator, sex, codul poștal, țară etc. şi putem adresa întrebări suplimentare cu privire la preferinţele lor sub formă de sondaje.

 

Nu dezvăluim sub nicio formă, informaţiile personale ale copiilor cu terți care nu se angajează să respecte această politică. Uneori, vom folosi terţi drept contractori pentru organizarea şi realizarea de concursuri și promoții. În aceste cazuri, obligăm terții să utilizeze informaţiile colectate pentru scopul destinat. “

 

"Dacă vreți să aflați ce informaţii personale am colectat despre copilul dumneavoastră, dacă doriți ca aceste informații să fie șterse, dacă doriți să nu mai colectăm informaţii pe viitor, sau dacă aveţi întrebări legate de practicile şi politicile noastre, ne puteţi contacta la :

Email:

ATENȚIE: Rumen Radev

Telefon: 0728040898 “

 

SECURITATEA ȘI INTEGRITATEA INFORMAȚIILOR

 

"Ne străduim să protejăm informaţiile dumneavoastră personale şi solicităm acelaşi lucru partenerilor noştri. Am introdus o serie de măsuri tehnice şi organizatorice pentru a proteja informaţiile dumneavoastră personale împotriva furtului, pierderii şi utilizării, accesului, disponibilității sau ştergerii neautorizate.

 

SABUEI ROMANIA se străduiește să furnizeze informaţii corecte, complete şi în timp util. Pentru a vă proteja informațiile, unele din site-urile noastre vă vor solicită să alegeți o parolă. Vă recomandăm să nu divulgați această parolă terților. Nu vă vom cere niciodată să ne divulgați parola dumneavoastră.

 

"Dacă vreți8 să aflați ce informaţii personale am colectat despre dumneavoastră, dacă doriți să ștergem aceste informaţii, dacă doriți să încetăm colectarea de informaţii pe viitor, sau dacă aveţi întrebări legate de practicile şi politicile noastre, ne puteţi contacta la : e-mail: , Către:Funcționar responsabil cu securitatea Rumen Radev telefon: 0728040898

 

"ZONA SIGURĂ"

 

Toate datele personale colectate pe acest site vor fi păstrate și procesate în SUA sau în orice altă țară în care SABUEI ROMANIA, sucursalele, filialele și agenții acesteia își desfășoară activitatea . Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acest transfer de informații în afara țării dumneavoastră. SABUEI ROMANIA în conformitate cu dispozițiile prevăzute în documentul "Zone sigure UE" al Departamentului De Comerț al Statelor Unite în legătură cu colectarea, utilizarea și stocarea de date din Uniunea Europeană. Pentru mai multe informații despre "zona sigură",vă rugăm să vizitați site-ul referitor la zonele sigure al Departamentului De Comerț al Statelor Unite în legătură cu colectarea, utilizarea și stocarea de date din Uniunea Europeană. Oferindu-ne informaţii cu caracter personal, sunteţi de acord cu transferul informațiilor în Statele Unite ale Americii, unde vor fi prelucrate şi păstrate, fapt care include, de asemenea utilizarea de cookies, după cum am menţionat mai sus.

 

VEZI "Controlul şi modificarea informaţiilor"

 

"SABUEI ROMÂNIA va stoca şi va menţine informaţii cu caracter personal, în conformitate cu această politică de confidenţialitate. Această politică se poate modifica în viitor, iar modificarea va fi reflectată aici. Informațiile colectate vor fi utilizate în conformitate cu politica relevantă în care au fost colectate. Dacă informațiile colectate trebuie utilizate în scopuri altele decât cele specificate în această politică, utilizatorii vor fi notificați prin e-mail. Utilizatorii vor avea dreptul de a interzice ca informațiile să fie folosite.

 

"DESPĂGUBIRI

 

Sunteți de acord să despăgubiți, apăraţi şi să exonerați de răspundere SABUEI ROMANIA de şi împotriva oricărei pretenţii, inclusiv, dar nu se limitează la creanţele terţilor, daune, costuri, şi pasive, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaţilor, care decurg din sau în legătură cu încălcarea de către dvs. a acestor termeni de utilizare, precum şi orice pretenţii care decurg din utilizările neautorizate pe care le puteți face din materialele de pe site.

 

LEGEA APLICABILĂ & REZOLVAREA LITIGIILOR

 

Este recomandat să aveţi o lege aplicabilă şi de rezolvare a litigiilor prin care SABUEI ROMÂNIA este în conformitate cu. Aceasta este legea locală şi alegerea fie a unei instanţe judecătoreşti sau de arbitraj. În cazul în care legislaţia locală permite o procedură de arbitraj, atunci este recomandat sa alegeți norme adecvate locale de arbitraj.

 

NICIO ATRIBUIRE

 

Nu puteți transfera sau atribui, în niciun mod oricare din drepturile sau obligaţiile în conformitate cu aceşti termeni de utilizare. Orice astfel de transfer sau cesiune este nulă şi neavenită.

 

CLAUZĂ SPECIALĂ

 

Dacă orice prevedere a acestor termeni de utilizare sau aplicarea unei astfel de dispoziţii oricărei persoane sau circumstanţe este găsită ilegală, neîntemeiată, sau neexecutorie pentru orice motiv, celelalte prevederi ale acestor termeni de utilizare şi aplicare a acestor dispoziţii pentru alte persoane sau circumstanţe nu vor fi afectate. În cea mai mare măsură posibilă, instanţa găsind o astfel de prevedere neîntemeiată, ilegală sau neexecutorie va modifica şi interpreta dispoziţia, astfel încât să o facă valabilă şi executorie împotriva tuturor persoanelor sau entităţilor şi pentru a oferi protecţie maximă posibilă pentru persoanele care fac obiectul acordării despăgubirii în limitele de valabilitate, legalitate, şi aplicabilitatea.

 

NERENUNȚARE LA DREPTURI

 

Eşecul SABUEI ROMÂNIA de a insista asupra sau de a asigura respectarea strictă cu orice prevedere a acestor termeni de utilizare nu trebuie să fie interpretată ca o renunţare la orice prevedere sau drept.

 

TITLURI

 

Titlurile pentru fiecare dintre aceşti termeni de utilizare sunt numai pentru conveniență. Aceste titluri vor fi ignorate în interpretarea sau construirea oricăror din acești termeni de utilizare.

 

ÎNȚELEGERE COMPLETĂ

 

Acești termeni de utilizare și Politica de protecție a datelor personale constituie întreaga înțelegere dintre SABUEI ROMANIA și dumneavoastră cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului.

 

CONTACTAȚI-NE

 

"Vrem să ne asigurăm că informaţiile pe care le deţinem sunt la zi. Prin urmare, ori de câte ori considerați că informaţiile dumneavoastră trebuie actualizate, ne puteţi contacta la adresa de email: , înainte de a vă permite să vă actualizăm informaţiile., vom lua măsurile necesare pentru a vă verifica identitatea".

 

"Daca aveţi întrebări, solicitări, reclamaţii, etc., vă rog să contactați imediat responsabilul nostru pentru confidenţialitate la 0728040898; prin e-mail la: , sau prin poștă la adresa:

 

SABUEI ROMANIA

ATENȚIE: București, str. Voronet 18, bl.22A, ap.20, Sector 3

 

Ultima actualizare: 19.3.2012